Αποστολή του μυνήματος σας ...

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλό δοκιμάστε αργότερα

Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας ελεύθερα, είτε για κάποιο έργο που σκέφτεστε ή απλά για να ρωτήσετε κάτι.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Λεωφόρος Καντάρας 167,  Στρόβολος

2046 Λευκωσία

Κύπρος

 

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Τ. Θ. 25371

1309 Λευκωσία

Κύπρος

 

EMAIL

Σχεδιάζουμε με επίκεντρο άνθρώπους, όχι συσκευές

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο και θα λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα, τις προσφορές μας και άλλες

ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Η αίτηση εγγραφής σας αποστέλλεται ...

Φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή της αίτησης εγγραφής σας, που οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα ή την πρόσβασή σας στο διαδίκτυο.

Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά σε λίγο.

Το αίτημα εγγραφής σας έχει σταλεί με επιτυχία

Καλωσορίσατε στη Qmmerce

 

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας το όραμά μας, που είναι να σας υποστηρίξουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, στην βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των εξόδων σας, στην μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής σας και στην δημιουργία μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες σας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Η Qmmerce Ltd ειδικεύεται στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και στο ψηφιακό μάρκετινγκ και αποτελείται από άτομα που έχουν μακρόχρονη εμπειρία στους τομείς του ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce και mCommerce), πολυκαναλικής εξυπηρέτησης, ψηφιακού μάρκετινγκ και ηλεκτρονικής τραπεζικής εξυπηρέτησης (eBanking).  Έχουμε την εμπειρία, τις ικανότητες, δεξιότητες και τα εργαλεία για να πάρουμε την επιχείρησή σας online, να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, να σας βοηθήσουμε στην αύξηση των εσόδων σας και να βιώσετε μια θετική απόδοση στην επένδυσή σας.

 

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να υποστηρίξουμε τις επιχειρήσεις και τα άτομα να επιτύχουν την ανάπτυξη και την βελτιστοποίηση του τρόπου προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών τους μέσα από το Διαδίκτυο και μέσω άλλων τεχνολογιών.  Βοηθούμε τέτοιους οργανισμούς να εδραιώσουν το brand name τους και να κάνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους γνωστά, να τα προωθούν αποτελεσματικά μέσω τεχνικών online marketing και να τα πωλούν μέσω διαδικτύου στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Εκτός από την παροχή βοήθειας στις εταιρείες αυτές για να προσελκύσουν πελάτες και να δημιουργήσουν δεσμούς μαζί τους, η εταιρεία μας τους παρέχει τη δυνατότητα να κατανοήσουν τις προτιμήσεις των καταναλωτών και να δημιουργούν πελατειακά προφίλ και κοινότητες, που με τη σειρά τους βοηθούν στη δημιουργία καλύτερων πελατειακών σχέσεων.

 

ΤΑ ΠΕΝΤΕ Qs ΤΗΣ QMMERCE

 

Ποσότητα:

Σας παρέχουμε τα σωστά εργαλεία και στρατηγική κατεύθυνση, βοηθώντας σας στην αύξηση του αριθμού των πελατών σας και των επιτυχημένων πωλήσεων.

Quantity

 

Αμεσότητα:  Ανταποκρινόμαστε γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά στις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις.

 

Ποιότητα:

Προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις που βοηθούν την επιχείρησή σας να συνδεθεί, να εμπλακεί και να δημιουργήσει δεσμούς με τους πελάτες σας.

Quick

Quality

 

Τεράστιο Άλμα:

Στόχος μας είναι να κάνουμε το άλμα που θα αποφέρει σε σας ότι καλύτερο σε επιχειρηματικές και τεχνολογικές καινοτομίες.

Quantum

leap

 

Αναζήτηση:

Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση για τις καλύτερες λύσεις που ικανοποιούν τις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

Quest

© 2020 QMMERCE LTD. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ

|

|